Ajokieltokoulutus netissä (4x45min)

Jos jouduit ajokieltoon 2 vuoden aikana (B tai A1) kortin saannista sinun tulee suorittaa 4x45min ajokieltokoulutus josta on näytettävä todistus poliisille. Ajokieltokurssi järjestetään keskiviikkoisin klo 17.00-20.15 ja joka toinen maanantai klo 9.00-12.15. Kurssi suoritetaan aina kokonaan kerralla, eli osallistu siihen kumpi sopii sinulle paremmin.

Jokaisen on ilmoittauduttava kurssille joko puhelimitse 0442539616 tai lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu tuntia ennen kurssin alkua!

Seuraava kurssi on perjantaina 19.4. klo 14.00-17.00

Mitä ajokieltokoulutuksessa tehdään?

Keskustellaan riskikäyttäytymisen syistä ja seurauksista. Käymme läpi oikeita onnettomuustapauksia ja pohdimme kuinka niitä ehkäistään. Voit katsoa esittelyvideolta lyhyen tiivistelmän ajokieltokoulutuksemme sisällöstä.

English driving ban course

On mondaycourse teacher is prepared also for English students. Maanantain kurssilla opettaja on varautunut kääntämään tehtävät tarvittaessa myös englanniksi eli vieraskieliset voivat osallistua maanantaikurssille. Maanantain opetusmateriaalissa on tekstit käännetty myös Englanniksi. Suomea ymmärtävät voivat osallistua kumpaan vain.