Ajokieltokoulutus netissä (4x45min)

Jos jouduit ajokieltoon 2 vuoden aikana (B tai A1) kortin saannista sinun tulee suorittaa 4x45min ajokieltokoulutus josta on näytettävä todistus poliisille. Ajokieltokurssi järjestetään maanantaisin aamukurssina klo 9.00-12.15 sekä keskiviikkoisin iltakurssina klo 17.00-20.15. Kurssi suoritetaan aina kokonaan kerralla, eli osallistu siihen kumpi sopii sinulle paremmin.

Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava kurssille etukäteen. Kurssi pidetään aina suomeksi, mutta maanantain kurssilla opettaja voi tarvittaessa kääntää myös englanniksi. Keskiviikon kurssille saa osallistua vain suomenkieliset. Jos et ole tulossa ajokieltokurssille autokoulun kautta, voit ostaa ajokieltokurssin meiltä suoraostona hintaan 169e.

English driving ban course:

On mondaycourse teacher is prepared also for English students and will translate tasks. Kurssi pidetään aina suomeksi, mutta maanantain kurssilla opettaja on varautunut kääntämään tehtävät tarvittaessa myös englanniksi eli vieraskieliset voivat osallistua maanantaikurssille. Suomea ymmärtävät voivat osallistua kumpaan vain.

Mitä ajokieltokurssilla tehdään?

Kurssilla keskustellaan opettajan johdolla riskikäyttäytymisen syistä ja seurauksista. Käymme läpi oikeita onnettomuustapauksia ja pohdimme kuinka niitä ehkäistään. Pohdimme ylinopeuden hyötyjä ja haittoja. Käsittelemme myös päihteiden vaikutusta liikenteessä ja keinoja itsehillinnän parantamiseksi. Käymme läpi myös muita ajokieltoon johtavia tekijöitä. Kurssin tarkoituksena on ehkäistä ajokieltoon joutuminen uudelleen ja se onkin toiminut hyvin: yli 90% kurssin suorittaneista ei syyllisty ajokieltorikkomuksiin tai -rikoksiin uudelleen 2 vuoden erityisseurantajakson aikana.