Opetuslupalaisille - Nettiopetuksen suoraosto

Yleensä oppilaat tulevat Nettiopetukseen autokoulun kautta. Jos olet opetuslupalainen etkä ole vielä ilmoittautunut mihinkään autokouluun (tai Riihimäen ajoharjoitteluradalle) voit ostaa tunnit Nettiopetukselta suoraostona.

Olethan varma ettet ole ilmoittautunut autokouluun - tämä suoraosto on vain niille jotka ostavat tuotteita suoraostona ilman mitään autokoulua.

EAS-koulutus - Ensimmäisen ajokortin suorittajan pakollinen koulutus 4x45min

Opetuslupaopetuksen saa aloittaa vasta kun EAS-koulutus suoritettu. Kurssi järjestetään live-lähetyksenä maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Ostossa valitaan aloituspäivä, mutta se ei ole sitova. Voit aloittaa kurssin sitten kun itse haluat.

RTK-koulutus - Riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit henkilöautokortin suorittajille 4x45min

Kurssi järjestetään live-lähetyksenä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Ostossa valitaan aloituspäivä, mutta se ei ole sitova. Voit aloittaa kurssin sitten kun itse haluat.

Muistathan myös harjoitella teoriakokeeseen!

Osta e-kirja ja teoriakoeharjoitteluohjelma viimeistään kuukautta ennen teoriakoetta. Ostoprosessissa on valittava joku aloitusaika kalenterista, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, klikkaa mikä tahansa aika. Avaamme sinulle teoriakoeharjoittelun mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen.

Ajokieltokoulutus 4x45min

Menetitkö ajokorttisi?

Ajokieltoon määrätyn tulee suorittaa riskikäyttäytymistä koskeva lisäkoulutus eli ajokieltokoulutus ennen kuin voit saada ajokorttisi takaisin. Katso kurssin aikataulu ja osta kurssi täältä:

Extrateoriatunnit (2kpl)

Teoriakokeeseen kannattaa valmistautua huolella. Pakollisen koulutuksen lisäksi kannattaa ostaa Risteysajovideo (41min) ja Kaupunkiajovideo (41min) jotta saat paremman käsityksen niiden haastavista erityispiirteistä.

Ostossa on valittava joku aika mutta sillä ei ole merkitystä. Klikkaa mikä vain aika. Saat videolinkit automaattisesti oston jälkeen.

Osto laskulla ja harvinaisemmat tuotteet

Meiltä voi ostaa myös pelkät A:n korotustunnit, C1 ja C1E teoriat suoraostolomakkeella.

Kaikki tuotteet voi ostaa myös laskulla, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa tuotteita verkkomaksulla.

Tarvitsetko ajotunteja?

Nettiopetus voi suositella useita autokouluja ympäri Suomen jotka käyttävät Nettiopetuksen palveluita. Voit ottaa milloin vain yhteyttä asiakaspalveluumme kysyäksesi ajotunneista. Myös uudesta Ajotunti.fi-palvelusta löytyy ajotuntiopettajia eri kaupungeista.