Haluatko tarjota oppilaillesi mahdollisuuden käydä teoriatunnit netissä?

  • Anna oppilaillesi nettiopetus.fi - käyntikortti jonka avulla oppilas löytää sivuillemme itsenäisesti tai laita nettisivumme linkki suoraan sivuillesi. Voit esimerkiksi laittaa sivujenne henkilöauto-osaan meidän Henkilöauto-välilehden, josta oppilas näkee lukkarin ja pääsee tunnille.
  • Oppilas tulee tunnille, ja jokaisen tunnin lopussa oppilas kirjoittaa läsnäololinkkiin oman nimensä ja autokoulunsa nimen. Läsnäololistat tallentuvat järjestelmäämme ja saat läsnäolokuittaukset osallistuneista oppilaistasi joka päivän päätteeksi. Perjantain ja lauantain jokerikuittaukset lähetetään kerralla sunnuntaina.
  • Jos oppilas ei täytä läsnäololomaketta tunnin lopussa, suoritusmerkintää ei tule. Se on pakollinen, tarvitsemme sen meille läsnäololistoja varten ja lisäksi se varmistaa että oppilas on paikalla alusta loppuun. Opettaja kertoo/neuvoo tämän oppilaille tunnilla hyvin selkeästi.
  • Kielitaidoton oppilas ei voi osallistua tunnille ilman ystävää/tulkkia, koska eivät muuten ymmärrä laittaa nimeään ja autokouluaan läsnäololomakkeeseen.
  • Laskutamme kerran kuukaudessa osallistuneiden oppilaidenne määrän perusteella. Mitään ylimääräistä kulua tai minimilaskutusta ei ole, vain suoritetut tunnit laskutetaan.
  • Opetuskuittaukset lähetetään joko sähköpostilla TAI autokoulullenne voidaan avata oma salasanalla suojattu kansio sivullemme, jonne kaikki suorituksenne tallentuvat kätevästi allekkain (avausmaksu 50e+alv).
  • Opetussuunnitelma

Lukujärjestys elokuusta alkaen: TULOSTA / Lakimuutoksen jälkeen TULOSTA

Jos haluat laittaa Nettiopetuksen kuvan/kuvia nettisivuillesi tai someen, voit pyytää valmiit mainoskuvat ladattaksi TÄSTÄ.

Simulaattori myynnissä

Myynnissä Degener-simulaattori jossa kaikki ohjelmat (myös liukas, eli Degener Basic malli). Hp. 14 500e +alv. Ohjelmissa ei ole kuukausimaksua mutta lisenssimaksu on 25e+alv/kk. Sijainti Helsinki. Kuljetus järjestettävä itse.

Simulaattoriajotunteja vuokrattavissa

Autokoulut voivat vuokrata edullisesti simulaattoria Helsingin Kalasatamassa. Omaa opettajaa ei tarvita, valvova opettaja paikalla.