Haluatko tarjota oppilaillesi mahdollisuuden käydä teoriatunnit netissä?

  • Anna oppilaillesi nettiopetus.fi - käyntikortti jonka avulla oppilas löytää sivuillemme itsenäisesti tai laita nettisivumme linkki suoraan sivuillesi. Voit esimerkiksi laittaa sivujenne henkilöauto-osaan meidän Henkilöauto-välilehden, josta oppilas näkee lukkarin ja pääsee tunnille.
  • Oppilas tulee tunnille, ja jokaisen tunnin lopussa oppilas kirjoittaa läsnäololinkkiin oman nimensä ja autokoulunsa nimen. Läsnäololistat tallentuvat järjestelmäämme ja saat läsnäolokuittaukset osallistuneista oppilaistasi joka päivän päätteeksi. Perjantain ja lauantain jokerikuittaukset lähetetään kerralla sunnuntaina.
  • Jos oppilas ei täytä läsnäololomaketta tunnin lopussa, suoritusmerkintää ei tule. Se on pakollinen, tarvitsemme sen meille läsnäololistoja varten ja lisäksi se varmistaa että oppilas on paikalla alusta loppuun. Opettaja kertoo/neuvoo tämän oppilaille tunnilla hyvin selkeästi.
  • Kielitaidoton oppilas ei voi osallistua tunnille ilman ystävää/tulkkia, koska eivät muuten ymmärrä laittaa nimeään ja autokouluaan läsnäololomakkeeseen.
  • Laskutamme kerran kuukaudessa osallistuneiden oppilaidenne määrän perusteella. Mitään ylimääräistä kulua tai minimilaskutusta ei ole, vain suoritetut tunnit laskutetaan.
  • Opetuskuittaukset lähetetään joko sähköpostilla TAI autokoulullenne voidaan avata oma salasanalla suojattu kansio sivullemme, jonne kaikki suorituksenne tallentuvat kätevästi allekkain (avausmaksu 50e+alv).
  • Haluatko katsoa mitä aiheita tunnilla käsitellään? Katso: Opetussuunnitelma

Nettiopetuksen live- ja jokeritunnit on useaan kertaan arvioitu ja hyviksi todettu Ajovarman toteuttamissa valvonnoissa: "järjestelmä toimii hyvin, tunnit ovat innostavia ja selkeitä" - Ajovarman valvoja

Lukujärjestys elokuusta alkaen: TULOSTA / Lakimuutoksen jälkeen TULOSTA

Tiedossa olevat lomat/poikkeusaikataulut vuonna 2023:

Lomat koskevat vain live-tunteja:

  • Vko 42: (16-19.10) ei live-tunteja
  • Itsenäisyyspäivä 6.12: ei live-tunteja
  • Joululoma: 21.12-7.1 ei live-tunteja

Jokeritunnit koko vuoden normaalisti auki! Ajokieltokurssit kesälomalla keskiviikkoisin normaalisti. C1/C1E tunnit sivulla näkyvän aikataulun mukaisesti.

Simulaattorin vuokraus Helsingissä:

Nettiopetuksella on ajosimulaattori osoitteessa Arabiankatu 2a. Vuokraamme simulaattoria autokouluille hintaan 45e+alv per tunti. Autokoulun ei tarvitse lähettää opettajaa mukaan, meillä on valvova opettaja livenä paikalla opastamassa oppilasta. Oppilaasta lähetetään autokoululle suorituskuittaus kun hän saapuu simulaattoritunnille. Simulaattorilla voi suorittaa pimeän, liukkaan ja kaikki muutkin lain sallimat ajotunnit. Simulaattoriajan voi varata TÄSTÄ.

Jos haluat laittaa Nettiopetuksen kuvan/kuvia nettisivuillesi tai someen, voit pyytää valmiit mainoskuvat ladattaksi TÄSTÄ.