Osta autokoulun ajotunnit netistä!

Osta koko autokoulu, yksittäisiä ajotunteja tai opetuslupaan kuuluva riskientunnistamiskoulutus.

Huom. Jos olet opetuslupalainen tai haluat aloittaa autokoulun pienellä rahalla voit halutessasi ostaa ensin vain pelkät teoriatunnit TÄÄLTÄ.

Helsinki

Kristiina opettaa ajokortit Helsingissä Stadin autokoulussa. Opetusajoneuvona on helppo pieni Audi A1, sekä manuaalina että automaattina.

Ajotunnille lähdöt Arabianranta + lähialueet.

Ensimmäinen ajotunti -50%!


Bror opettaa ajokortit Helsingissä manuaalivaihteisella Golffilla.

Lähdöt keskustasta Ressun lukiolta, tai erikseen sovitusti myös muualta.

Opetuskielet suomi/englanti/eesti.

Riskientunnistamiskoulutus, Helsinki 299€

Sisältää 4 teoriatuntia, 2 ajosimulaattorituntia sekä 2 autolla ajettavaa ajotuntia.

Tommi opettaa Helsingin alueella opetuslupalaisille riskientunnistamiskoulutuksen siten, että opetuksessa käydään oikealla liukkaan kelin ajoharjoitteluradalla. Kurssi sisältää 4 teoriatuntia netissä, pimeänajon simulaattorissa ja 3 ajotuntia oikealla autolla joista yksi ajoharjoitteluradalla. Kurssi-ilmoittautumisessa varataan heti aika pimeänajon simulaattoriin ja kurssi maksetaan verkkomaksuna heti varauksen yhteydessä. Kurssin hinta 329e.

Vantaa ja Espoo

Teemu opettaa ajokortit Vantaalla ja Espoossa manuaalivaihteisella autolla. Teemulta saa myös moottoripyörän ajokortit. Huom! Simulaattoripainotteisen henkilöauton ajokortin simulaattoritunnit suoritetaan Helsingin Arabiassa (helppo tulla bussilla). Myös autopainotteiseen henkilöautokorttiin kuuluu 2 ajotuntia simulaattorissa jotka suoritetaan Helsingin Arabiassa.

Opetuskielet: suomi/englanti.

Lahti

Jari opettaa ajokortit Lahdessa manuaalivaihteisella Fordilla. Jari on päivisin ammattikoulun opettajana joten ajotunnit pääsääntöisesti klo 16 jälkeen. Jarilta voi ostaa joko koko ajokortin 1185€ (+viranomaismaksut 163e) tai opetuslupalaisten riskientunnistamiskoulutuksen 299€. Opetuskieli: vain suomi.

Tampere

Timo opettaa ajokortit Tampereella manuaalivaihteisella autolla. Timo noutaa ajotunneille kotiovelta, kohtuullisen matkan päästä Tampereen keskustaa. Kaikki ajotunnit oikealla autolla - paitsi kesällä pimeänajo simulaattorilla.

Koko ajokortti 1135e ja pelkkä riskientunnistamiskoulutus opetuslupalaisille 299e.

Markku eli tuttavallisemmin "Topi" on vankan opetusuran omaava opettajakonkari Tampereelta. Häneltä voi ostaa joko koko ajokortin, riskientunnistamiskoulutuksen tai yksittäisiä ajotunteja hintaan 60e.


Jätä Topille yhteydenottopyyntö haluamastasi palvelusta.

Turku

Sami opettaa ajokortit Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Häneltä löytyy sekä manuaali- että automaattivaihteinen opetusauto. Nouto ajotunneille onnistuu kohtuullisen matkan päästä. Opetuskielet: suomi/englanti.

Koko ajokortti suoritetaan oikealla autolla (paitsi kesäaikana pimeänajo simulaattorilla), hinta 1135e.

Hämeenlinna

Jani opettaa mopo-, henkilöauto- ja moottoripyöräkortit Hämeenlinnan alueella. Jätä Janille yhteydenottopyyntö kiinnostuksen kohteenasi olevasta palvelusta.

Opetuskielet: suomi/englanti.

Joensuu

Anna opettaa mopo-, moottoripyörä- ja henkilöautokortit Kontiolahdella ja Joensuussa. Anna on positiivinen ja rento höpöttelijä, ollen kuitenkin samalla raudankova ammattilainen. Jätä Annalle yhteydenottopyyntö kiinnostuksen kohteenasi olevasta palvelusta.

Opetuskielet: suomi/englanti.

Kouvola

Outi on erikoistunut ajo-opetuksen lisäksi myös stressivalmennukseen ja ajopelkoon. Outi opettaa ajokortit henkilökohtaisiin tarpeisiisi soveltuvasti koko Kouvolan alueella.

Jätä Outille yhteydenottopyyntö ja kerro millaisesta palvelusta olet kiinnostunut.

Jyväskylä

Timppa opettaa Jämsä/Jyväskylä alueella mopo-, moottoripyörä- ja henkilöautokortit mutta lisäksi hän on erikoistunut myös raskaampiin ajoneuvoluokkiin kuten C1, C1E ja C.

Jätä Timolle yhteydenottopyyntö ja kerro mistä palvelusta olet kiinnostunut.

Kuusamo

Olli on sekä liikenneopettaja että psykologi Kuusamossa. Hänellä ei ole omaa opetusajoneuvoa, mutta hän voi antaa preppausajotunteja teidän omalla autollanne.

Jätä Ollille yhteydenottopyyntö ja kerro millaisesta palvelusta olet kiinnostunut.

Autokoulu / Opettaja, haluatko mainoksesi sivulle?

Hinta 49e+alv/kk. Ensisijaisesti Nettiopetuksen asiakkaat. Jos kiinnostuit, ota yhteys 0442539616.