Tervetuloa!

Meillä voit käydä kaikki autokoulun teoriatunnit netissä. Lue tämä ohje ja ilmoittaudu, sen jälkeen valitset ajamasi ajokorttiluokan välilehden josta löytyy lukujärjestys ja pääset klikkaamaan itsesi opetusluokkaan.

  • Tietokoneella osallistuminen: Suosittelemme osallistumista tietokoneella. Selaimeksi suositellaan yleensä Chrome-selainta, mutta ainakin Safari toimii myös. Kannattaa testata toimivuus testiluokassa. Kamera ja mikrofoni on lakisääteinen vaatimus, mutta mikrofonia ei ole pakko käyttää.
  • Puhelimella osallistuminen: Puhelimella osallistuttaessa selaimella ei ole merkitystä. Huolehdi, että sinulla on riittävästi akkua puhelimessasi, laturi lähettyvillä ja kytke mielellään "älä häiritse"-toiminto päälle tuntien ajaksi.

Ilmoittautuminen:

Autokoulun oppilaat ja opetuslupalaiset jotka ovat ilmoittautuneet kurssille autokouluun tai Riihimäen radalle ilmoittautuvat tästä:

Etkö ole ilmoittautunut autokouluun?

Jos et ole ilmoittautunut autokouluun (tai Riihimäen radalle) EAS- tai RTK-kurssille, voit silti osallistua meidän teoriatunneillemme ostamalla meiltä erikseen pelkät teoriatunnit suoraostona.