Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

EAS-koulutus + sähköinen kirja ja teoriakoeharjoittelu

EAS-koulutus 4x45min on pakollinen kaikille ensimmäistä ajokorttia suorittaville. Se on siis aina pakollinen kaikille mopo/mauto/traktori-korttia suorittaville koska kyseessä on ensimmäinen ajokortti. Se on pakollinen myös kevari- ja henkilöautokorttia suorittaville, mikäli pohjalla ei ole aiempaa ajokorttia. Opetuslupalaisten on suoritettava EAS-koulutus ennen opetuksen aloittamista. Todistus koulutuksesta on pidettävä mukana opetusajossa ja näytettävä Ajovarmassa teoriakokeeseen mentäessä.

Lukujärjestyksen näet valitsemalla sivuiltamme ajamasi ajokorttiluokan välilehden (esim. "Henkilöauto") josta pääset myös suoraan tunnille. Jokaisen tunnin lopussa kysytään autokoulun nimeä, kirjoita "Nettiopetus". Me kirjaamme suorituksesi Nettiopetukseen ja lähetämme sinulle todistuksen sähköpostitse kun maksu ja kurssi on suoritettu.

Palvelu sisältää sähköisen oppikirjan henkilöauton ja mopon ajokorttiluokkiin. Sisältää teoriakoeharjoituksen myös mopoautoon ja traktoriin, mutta ei sähköistä oppikirjaa.

Mikäli suoritat henkilöautokorttia, osta myös RTK-tunnit, sillä ne ovat aina pakolliset kaikille henkilöautokorttia suorittaville.

Hinta:59.90 €