Teoriakoeharjoittelu 22e

Palvelu sisältää teoriakoeharjoitusohjelman kaikkiin ajokorttiluokkiin (AM120, AM121, A, B, BE, C1, C1E, C). Palvelu sisältää myös sähköisen oppikirjan henkilöauto- ja mopokorttiin.
Tunnukset ovat voimassa maksimissaan 12kk, kuitenkin siten että ne sulkeutuvat 45vrk kuluttua siitä, kun olet päässyt harjoitusteoriakokeen 5 kertaa hyväksytysti läpi. Jos olet autokoulun oppilas, varmista ensin autokoulustasi saatko tunnukset sieltä.

Ostettavat kurssit

HUOM! Meillä on sopimus useiden autokoulujen kanssa ja lähes kaikki oppilaat tulevat tunneillemme jonkun autokoulun tai Riihimäen radan kautta jolloin he suorittavat kurssimaksut autokoululle ja ilmoittautuminen tapahtuu etusivultamme. Tästä kaupasta ostettavat kurssimme on tarkoitettu vain niille, jotka eivät ole ilmoittautuneet autokouluun ollenkaan vaan haluavat ostaa kurssin meiltä suoraostona ilman autokoulua, jolloin maksu suoritetaan meille ja me kirjoitamme suoritetusta kurssista todistuksen.

EAS-koulutuspaketti (4x45min) 59,90e

Pakollinen kaikille ensimmäisen kortin suorittajille. Sisältää EAS-kurssin lisäksi teoriakoeharjoittelupaketin.

Täysteoriapaketti henkilöautokortin suorittajalle : EAS+RTK-teoriakoulutus sekä teoriakoeharjoittelu 109,40e

Henkilöautokortin suorittajille kuuluu EAS-kurssin lisäksi aina pakollisena myös RTK-koulutus (4x45min). Tämä paketti sisältää siis kaiken pakollisen teoriakoulutuksen sekä teoriakoeharjoittelun ja sähköisen oppikirjan. RTK-kurssiin kuuluu myös 4 ajotuntia, jotka tulee ostaa erikseen autokoulusta viimeistään juuri ennen ajokoetta.

Lahjakortti 59,90e

Helposti ja nopeasti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Klikkaa osta ja lue lisää.

Ajokieltokoulutus (4x45min) 169e

Kurssi ajokieltoon määrätyille järjestetään keskiviikkoisin klo 17.00-20.15, perjantaisin klo 10.00-13.30 ja lauantaisin 10.30-13.45. Klikkaamalla OSTA siirryt suoraan Ajokieltokoulutus-sivulle jossa kerrotaan kurssista lisää ja pääset ostamaan ja ilmoittautumaan kurssille.

Viime hetken videotuntisuoritus 35e

Ajokoe lähestyy ja olet unohtanut käydä jonkun teoriatunnin eikä sitä ole enää lukujärjestyksessä tarjolla ennen koetta? Voimme auttaa sinua suorittamaan tunnit viime hetkellä.

Yksityisopetus 50e/45min

Eikö lukujärjestyksemme kellonajat sovi sinulle? Jännittääkö autokoulun teoriatunnit? Tai haluatko jostakin muusta syystä henkilökohtaista yksityisopetusta? Opetus onnistuu etäopetuksena yksityisesti virtuaaliluokassamme erikseen sovittuna aikana. Yksityisopetus on aina maksettava etukäteen. Yksityisopetusta voidaan järjestää maanantaista perjantaihin klo 8-19 välillä.