Nettiopetuksen suoraosto

Yleensä oppilaat tulevat Nettiopetukseen autokoulun kautta. Jos et tule tunneille autokoulun ohjaamana vaan olet kuullut tunneistamme esimerkiksi kaveriltasi ja haluat suorittaa teoriatunnit meillä, voit ostaa ne meiltä suoraostona. Tunneillamme kysytään aina autokoulun nimeä, ja ostettuasi tunnit suoraostona autokoulusi nimi on Nettiopetus.

Olethan varma ettet ole tulossa tunneille autokoulun kautta - suoraosto on vain niille jotka eivät tule tunneillemme autokoulun kautta (Poikkeus: Keikyän autokoulu Suutarin oppilaat ostavat tunnit aina suoraostona meiltä).

Mistä kuulit Nettiopetuksesta?
Vastaa pikakyselyyn ja saat -10% alekoodin teoriatunteihin.

Autokoulun aloituspaketti - Supertarjous joulukuun loppuun asti 119€

Sisältää koko teoriapaketin henkilöauton ajokorttia varten! Paketti sisältää sähköisen oppikirjan, monipuoliset ja oikeaa teoriakoetta vastaavat teoriakoeharjoitukset, EAS-teoriatunnit (4x45min) sekä riskientunnistamiskoulutuksen RTK-teoriatunnit (4x45min). Voit ostaa paketin aioitpa suorittaa autokoulun oikean liikenneopettajan kanssa autokoulussa tai vanhempasi kanssa opetusluvalla. Suorita teoriaosuus ja teoriakoe rauhassa kokonaan, ja päätä vasta sen jälkeen miten haluat ajotunnit suorittaa.

EAS-koulutus

Ensimmäisen ajokortin suorittajan pakollinen EAS-koulutus (4x45min) on toteutettu erittäin käytännönläheisesti. Käymme esimerkkien avulla läpi kaikki tärkeimmät liikennesäännöt!

Kurssi on pakollinen kaikille mopo-, mopoauto-, traktori-, kevari- ja henkilöautokortin suorittajille jos ei ole aikaisempaa ajokorttia. Opetuslupaopetuksen saa aloittaa vasta kun EAS-koulutus suoritettu. Kurssi järjestetään live-lähetyksenä maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.
Ostossa on pakko klikata kalenterista joku aika, mutta se ei ole sitova. Klikkaa mikä tahansa aika, sillä ei ole merkitystä. Voit suorittaa kurssin sitten kun itse haluat.

RTK-koulutus - Riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit henkilöautokortin suorittajille 4x45min

RTK-kurssi on pakollinen KAIKILLE henkilöautokortin suorittajille. Teoriatunnit järjestetään live-lähetyksenä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Ostossa on pakko klikata kalenterista joku aika, mutta se ei ole sitova. Klikkaa mikä tahansa aika, sillä ei ole merkitystä. Voit suorittaa kurssin sitten kun itse haluat.

Ajotunnit

Haluatko koko ajokortin, opetuslupalaisten riskientunnistamiskoulutuksen tai yksittäisiä ajotunteja Nettiopetuksen kautta? Meiltä löytyy useita opettajia eri kaupungeista, joten toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myös ajotunneille.

Muistathan myös harjoitella teoriakokeeseen!

*Teoriakoeharjoitukset seuraaviin ajokorttiluokkiin: T, Am 120, Am 121, A1, A, B, BE, C1, C1E, C, CE ja D. Materiaali sisältää myös henkilöauton ja mopon oppikirjat ilman eri veloitusta! Harjoittelu vastaa Traficomin uudistunutta koetta.

Erittäin hyvä ja aitoa koetta vastaava teoriakoeharjoitteluohjelma. Osta viimeistään kuukautta ennen koetta jotta ehdit lukea kirjan ja tehdä harjoituskokeen monta kertaa. Tunnus on voimassa 3kk. Ostoprosessissa on valittava joku aloitusaika kalenterista, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, klikkaa mikä tahansa aika. Avaamme sinulle teoriakoeharjoittelun mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen.

Ajokieltokoulutus 4x45min

Menetitkö ajokorttisi?

Ajokieltoon määrätyn tulee suorittaa riskikäyttäytymistä koskeva lisäkoulutus (4x45min) eli ajokieltokoulutus ennen kuin voit saada ajokorttisi takaisin. Voit suorittaa kurssin joko pienryhmässä tai yksin valitsemanasi aikana. Todistuksen saat sähköpostiin heti kurssin lopussa.

Extrateoriatunnit (2kpl)

Olemme valmistaneet mopokortin ja henkilöautokortin suorittajille extrateoriatunteja joissa käydään läpi lisää aiheita, joista tulee kysymyksiä teoriakokeeseen. Jos et ole käynyt EAS kurssia meillä ja sinulla on vaikeuksia teoriakokeessa, suosittelemme ostamaan meiltä uuden EAS kurssin ensin.

Mopokortin lyhyt esittelyvideo

Mopokorttiin ei kuulu mitään muuta pakollista koulutusta kuin EAS-teoriatunnit. Ajotunteja kannattaa kuitenkin ostaa vähintään 3h jotta käsittelykoe menee läpi. Katso videolta lyhyt tiivistelmä mopokortin suorittamisesta.

Henkilöautokortin lyhyt esittelyvideo

Henkilöautokortin suorittajien tulee suorittaa EAS koulutus jos aiempaa ajokorttia ei ole. Lisäksi henkilöautokortin suorittajien tulee aina suorittaa RTK-koulutus. Katso videolta lyhyt tiivistelmä henkilöautokortin suorittamisesta.

Ajokieltokoulutuksen esittelyvideo

Jos jouduit ajokieltoon 2 vuoden aikana ajokortin saannista, on suoritettava ajokieltokoulutus. Katso lyhyt esittelyvideo kurssin sisällöstä.