Nettiopetuksen suoraosto

Yleensä oppilaat tulevat Nettiopetukseen autokoulun kautta. Jos et tule tunneille autokoulun ohjaamana vaan olet kuullut tunneistamme esimerkiksi kaveriltasi ja haluat suorittaa teoriatunnit meillä, voit ostaa ne meiltä suoraostona. Tunneillamme kysytään aina autokoulun nimeä, ja ostettuasi tunnit suoraostona autokoulusi nimi on Nettiopetus.

Olethan varma ettet ole tulossa tunneille autokoulun kautta - suoraosto on vain niille jotka eivät tule tunneillemme autokoulun kautta (Poikkeus: Keikyän autokoulu Suutarin oppilaat ostavat tunnit aina suoraostona meiltä).

Mistä kuulit Nettiopetuksesta?
Vastaa pikakyselyyn ja saat -10% alekoodin teoriatunteihin.

EAS-koulutus - Ensimmäisen ajokortin suorittajan pakollinen koulutus 4x45min

*Pakollinen mopo-, mopoauto-, traktori-, kevari- ja henkilöautokortin suorittajille jos ei ole aikaisempaa ajokorttia

Opetuslupaopetuksen saa aloittaa vasta kun EAS-koulutus suoritettu. Kurssi järjestetään live-lähetyksenä maanantaisin ja tiistaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Ostossa on pakko klikata kalenterista joku aika, mutta se ei ole sitova. Klikkaa mikä tahansa aika, sillä ei ole merkitystä. Voit suorittaa kurssin sitten kun itse haluat.

RTK-koulutus - Riskientunnistamiskoulutuksen teoriatunnit henkilöautokortin suorittajille 4x45min

Kurssi järjestetään live-lähetyksenä keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30. Kurssin saa suorittaa myös "jokeriluokassa" eli itsenäisesti omaan tahtiin videona maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00 välillä.

Ostossa on pakko klikata kalenterista joku aika, mutta se ei ole sitova. Klikkaa mikä tahansa aika, sillä ei ole merkitystä. Voit suorittaa kurssin sitten kun itse haluat.

Koko riskientunnistamiskoulutus opetuslupalaisille Helsingissä

Voit ostaa meiltä koko RTK-koulutuksen (sis. 4 teoriatuntia+4 ajotuntia). Hinta 299€.

Ostossa varataan heti aika ajotuntien suorittamiselle. Kaikki 4 ajotuntia kerralla. 3 simulaattorilla ja 1 oikealla autolla (automaatti). Osoite Arabiankatu 2a, Helsinki.

Muistathan myös harjoitella teoriakokeeseen!

*Teoriakoeharjoitukset seuraaviin ajokorttiluokkiin: T, Am 120, Am 121, A1, A, B, BE, C1, C1E, C, CE ja D. Materiaali sisältää myös henkilöauton ja mopon oppikirjat ilman eri veloitusta! Harjoittelu vastaa Traficomin uudistunutta koetta.

Osta teoriakoeharjoitteluohjelma viimeistään kuukautta ennen teoriakoetta. Tunnus voimassa 3kk. Ostoprosessissa on valittava joku aloitusaika kalenterista, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, klikkaa mikä tahansa aika. Avaamme sinulle teoriakoeharjoittelun mahdollisimman pian tilauksesi jälkeen.

Ajokieltokoulutus 4x45min

Menetitkö ajokorttisi?

Ajokieltoon määrätyn tulee suorittaa riskikäyttäytymistä koskeva lisäkoulutus eli ajokieltokoulutus ennen kuin voit saada ajokorttisi takaisin. Katso kurssin aikataulu ja osta kurssi täältä:

Extrateoriatunnit (2kpl)

Teoriakokeeseen kannattaa valmistautua huolella. Pakollisen koulutuksen lisäksi kannattaa ostaa Risteysajovideo (41min) ja Kaupunkiajovideo (41min) jotta saat paremman käsityksen niiden haastavista erityispiirteistä.

Ostossa on valittava joku aika mutta sillä ei ole merkitystä. Klikkaa mikä vain aika. Saat videolinkit automaattisesti oston jälkeen.

Osto laskulla ja harvinaisemmat tuotteet

Meiltä voi ostaa myös pelkät A:n korotustunnit, C1 ja C1E teoriat suoraostolomakkeella.

Kaikki tuotteet voi ostaa myös laskulla, mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta ostaa tuotteita verkkomaksulla.

Ajotunnit / Ajokortit Helsingissä:

Opettaja: Kristiina, automaattivaihteinen Bmw z4

Simulaattoripainotteinen ajokortti 849€ Normaali ajokorttipaketti 1200€

Sijainti: Arabiankatu 2a, Helsinki

Katso ajotuntipaketit ja ajotuntihinnat täältä:

OSTA TÄSTÄ

Opettaja: Bror, manuaalivaihteinen VW Golf

Simulaattoripainotteinen ajokortti 849€

Sijainti: Arabiankatu 2a, Helsinki

Sisältää teoriatunnit, teoriakoeharjoittelun, 8 ajotuntia simulaattorilla, 6 ajotuntia autolla, auton käyttö 1.ajokokeessa. Lisäajotunnit 79€/h.

Ostossa varataan heti aika ensimmäiselle simulaattoriajotunnille: OSTA TÄSTÄ

Mopokortin lyhyt esittelyvideo

Mopokorttiin ei kuulu mitään muuta pakollista koulutusta kuin EAS-teoriatunnit. Ajotunteja kannattaa kuitenkin ostaa vähintään 3h jotta käsittelykoe menee läpi. Katso videolta lyhyt tiivistelmä mopokortin suorittamisesta.

Henkilöautokortin lyhyt esittelyvideo

Henkilöautokortin suorittajien tulee suorittaa EAS koulutus jos aiempaa ajokorttia ei ole. Lisäksi henkilöautokortin suorittajien tulee aina suorittaa RTK-koulutus. Katso videolta lyhyt tiivistelmä henkilöautokortin suorittamisesta.

Ajokieltokoulutuksen esittelyvideo

Jos jouduit ajokieltoon 2 vuoden aikana ajokortin saannista, on suoritettava ajokieltokoulutus. Katso lyhyt esittelyvideo kurssin sisällöstä.

Tarvitsetko ajotunteja?

Nettiopetus voi suositella useita autokouluja ympäri Suomen jotka käyttävät Nettiopetuksen palveluita. Voit ottaa milloin vain yhteyttä asiakaspalveluumme kysyäksesi ajotunneista. Myös uudesta Ajotunti.fi-palvelusta löytyy ajotuntiopettajia eri kaupungeista.