Lisätietoa Nettiopetuksen jokeritunneista:

Etkö halua tai pääse tulemaan live-lähetystunneille? Jokerissa voi suorittaa omaan tahtiin minkä tahansa seuraavista videoista: EAS 1-2, EAS 3-4, RTK 1-2, RTK 3-4 sekä moottoripyörän korotustunnit A1->A2 ja A2->iso A. Jokeri soveltuu erinomaisesti kiireisille ihmisille jotka eivät pääse osallistumaan tiettynä aikana live-lähetykseen tai niille jotka jännittävät sosiaalisia tilanteita.

Jokeriaikataulu näkyy lukujärjestyksessä eli jokeriluokka on auki maanantaista lauantaihin klo 9.00-21.00. Viimeinen aloitusaika on 19.30 sillä yhden videon kesto on noin 1h30min ja klo 21 mennessä tulee video olla katsottuna ja läsnäololomake täytettynä. Jokeriluokka löytyy saman ASTU OPETUSLUOKKAAN -napin takaa kuin tavallinen luokka. Astuessasi luokkaan pääset valitsemaan astutko jokeriluokkaan vai liveluokkaan. Jokeriluokkaan vaaditaan PIN-koodi. Tämä PIN-koodi lukee sinulle selvästi siinä kun olet astumassa jokeriluokkaan.

Jokeriluokassa pääset valitsemaan oman videosi. Katso se kokonaan, ja kun video päättyy täytä läsnäololomake joka löytyy videon alapuolelta.

Video voi olla hieman tylsempi kuin live-lähetystunti, mutta se on yhtä pätevä eli saat siitä läsnäolomerkinnän kunhan noudatat aikataulua, katsot videon kokonaan normaalinopeudella ja täytät lopuksi läsnäololomakkeen.