Erityisopetus

Erityisopetus on opettajan pitämää reaaliaikaista opetusta joka on tarkoitettu niille, jotka eivät kykene suorittamaan tavallisia tunteja tai itsenäisiä jokeritunteja heikon kielitaidon vuoksi.

Erityisopetuksessa oppilaiden ei tarvitse täyttää lopuksi läsnäololomaketta vaan opettaja kerää tunnin aikana listan keitä on paikalla ja mistä autokouluista he tulevat. Opetettavat asiat käydään paljon hitaammin läpi kuin normaalisti, tehden paljon yksinkertaisia välitehtäviä jotta varmistetaan mahdollisimman hyvä asioiden ymmärtäminen.

Erityisopetusta on tarjolla pääsääntöisesti keskiviikkoaamuisin klo 9.00-10.30 aina kaksi oppituntia kerrallaan. Tunteja pidetään vain jos ilmoittautuneita on. Huom! Erityistunnit maksavat enemmän kuin normaalitunnit ja tästä syystä erityisopetukseen ei saa osallistua ilman autokoulun lupaa. Opetukseen voivat osallistua siis vain ne, jotka oma autokoulu on ilmoittanut erityisopetukseen.

Kartoitamme tällä hetkellä autokoulujen tarvetta erityisopetukselle. Autokoulun edustaja: jos olet kiinnostunut palvelusta täytä alla oleva lomake.