Erityisopetus

Erityisopetus on opettajan pitämää reaaliaikaista opetusta joka on tarkoitettu niille, jotka eivät kykene suorittamaan tavallisia tunteja tai itsenäisiä jokeritunteja heikon kielitaidon vuoksi.

Erityisopetusta on tarjolla keskiviikkoaamuisin klo 9.00-10.30 aina kaksi oppituntia kerrallaan. Tunteja pidetään vain jos ilmoittautuneita on. Huom! Erityistunnit maksavat enemmän kuin normaalitunnit ja tästä syystä erityisopetukseen ei saa osallistua ilman autokoulun lupaa. Opetukseen voivat osallistua siis vain ne, jotka oma autokoulu on ilmoittanut erityisopetukseen. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme vielä autokouluun varmistuskyselyn ennen kuin lähetämme oppilaalle erityisluokan linkin.

Esiintymisjännitys

Kouluttajamme on erikoistuneet myös esiintymisjännitykseen. Järjestämme kovasta esiintymisjännityksestä kärsiville yksilö- ja pienryhmätukea. Esiintymisjännityskoulutukset eivät liity millään tavalla autokouluun, vaan ne on tarkoitettu kaikille.

Voit ostaa ensin yksilötapaamisen kouluttajan kanssa netissä hintaan 60€ (45min) sekä halutessasi voit osallistua myöhemmin sinulle ilmoitettaviin pienryhmätapaamisiin netissä (max 3-4hlö) 60€ (1h15min) joissa harjoitellaan matalan kynnyksen esiintymistä.